Esittely

Olemme amerikkalaisia lähetystyöntekijöitä Euroopassa – Suomessa, täsmällisemmin sanottuna – ja tavoitteena laajentaa Jumalan valtakuntaa. Jumala on ohjaajamme ja me vain olemme matkalla, joka on välillä todella mielenkiintoinen. Meitä on kuvattu ihmis-rakentajiksi, koska me etsimme lisätietoa Kristuksesta ja opetamme muille sitä minkä itse olemme oppineet olevan totta.

Me molemmat ylläpidämme blogia ja kirjoitustyylimme eroavat toisistaan, mutta sehän tekee blogin vain kiinnostavammaksi.  Toivomme sinun tutustuvan kirjoituksiimme – ja muihinkin osiin sivuamme.

Kiitos kun pysähdyit sivullemme nauttimaan kanssamme matkastamme.

Veljet, en katso vielä päässeeni siihen asti. Vain tämän voin sanoa: jättäen mielestäni sen, mikä on takanapäin, ponnistelen sitä kohti, mikä on edessä. Juoksen kohti maalia saavuttaakseni voittajan palkinnon, pääsyn taivaaseen. Sinne Jumala kutsuu Kristuksen Jeesuksen omat.  (Filippäläiskirje 3:13,14)

Haluatko tietää lisää

Vuonna 2002 Jumala asetti Markin sydämeen Suomea koskevan kutsun koko illan kestäneessä rukouskokouksessa. Niihin aikoihin työskentelimme yhdessä ohjaajina lasten pyhäkouluryhmässä (ikäryhmä 5-12) oman pastorimme piispa William L. Sciscoen (The Church Triumphant of Columbus, Ohio vapaa käännös: Columbuksen Voitollinen Kirkko) johdolla. Viiden vuoden aikana työstämämme  opetusmateriaali on julkaistu kahtena kirjana, Growing with God and Growing with God 2.

Jumalan kutsu sai etusijan elämässämme ja niinpä vuonna 2003 ryhdyimme suuriin muutoksiin muuttaaksemme asioiden tärkeysjärjestystä elämässämme.

Ensimmäinen lähetysmatkamme U.P.C.I. AIM-ohjelmassa alkoi kun vuonna 2005 lähdimme Eestiin osana “balttilaista tiimiä” lähetti Mark Shutes’n johdolla. Tärkein tehtävämme oli antaa koulutusta paikallisille papeille, Ida Viru alueella ja toisaalta työskennellä käsi kädessä yhden aloittavan lähetin kanssa Sirgalan kylässä Eestissä.

Joulukuun 30, 2011 oli kulunut tasan vuosi siitä kun perheemme oli ensi kerran astunut  kutsumuksensa maahan. Alusta alkaen olemme tehneet työtä päästäksemme sisälle paikalliseen kulttuuriin. Syyskuussa 2011 aloitimme suomen kielen opiskelun ja havaittuamme suomen oppimisen hyvin haastavaksi odotamme innolla päivää jolloin voimme vapaasti keskustella suomenkielellä.  Saadaksesi jonkinlaisen kuvan kielellisistä esteistä voit lukea “Is Finnish a difficult language?

Meillä jokaisella on täsmällinen kutsumus – jotain mitä emme voi kieltää – ja me kaikki voimme osoittaa sinulle ajan ja paikan jossa Jumala sanoi “Mene” tai “Tee.” Tämän vuoksi me emme epäile sitä, että Jumalan tahto on elämämme keskipiste.

Tämä esittelysivu on hyvin yleisellä tasolla, yksinkertaisesti sen vuoksi, että emme millään voi tiivistää kaikkea tekemäämme yhteen pieneen kappaleeseen. Kutsumme sinut seuraamaan ajoittain sivuamme nähdäksesi mitä perheellemme kuuluu.  Koska Jumala on mukana kuvioissa niin siitä tulee varmasti jännittävää !

Yksi asia on ainakin varma…  me RAKASTAMME Suomea!