Opiskele kanssamme!

“…Sinun kätesi ovat minut tehneet ja valmistaneet. Anna minulle ymmärrys oppiakseni sinun käskysi.” (Psalmi 119:73, Raamattu Kansalle -käännös 2009)

Oletko koskaan lukenut Raamattua? Vaikuttaako se joiltakin osin hämmentävältä ja vaikeasti ymmärrettävältä? Kuuletko ihmisten viittaavaan Raamatun kohtiin, joita et itse pystyisi löytämään? Tai oletko epävarma siitä, onko Jumala ylipäätään olemassa?

Jotkut uskovat, että Uuden Testamentin seurakunnan syntymisen aikoihin tapahtuneet ihmeet olivat vain sitä historian ajanjaksoa varten, ja ettei niitä voi nykyään tapahtua. Monet jopa kyseenalaistavat Raamatun luotettavuuden pelastuksen opaskirjana ja sanovat sen olevan yksinkertaisesti vain satukirja. Oletko koskaan miettinyt tämän kaltaisia kysymyksiä?

 Jos asut Helsingin seudulla, haluaisimme auttaa sinua oppimaan lisää Raamatusta.

On olemassa lukuisia mielipiteitä Raamatun kirjoituksista. Sen vuoksi Raamattu on opiskelumme lähde. Me uskomme, että Jumalan Sana pärjää omillaan eikä tarvitse mitään lisäyksiä tai vähennyksiä.

Me voimme kertoa sinulle, että olemme henkilökohtaisesti nähneet – ja kokeneet – sen kaltaisia ihmeitä, joita kuvaillaan neljässä evankeliumissa ja Apostolien teoissa. Me yksiselitteisesti uskomme, että jokainen sana Raamatussa on totta, ja jakaisimme sen mielellämme kanssasi. Jos sinua kiinnostaa oppia lisää, ole hyvä ja täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille, niin me vastaamme.

(Huomioithan, että olemme vasta aloittelemassa suomen kielen opintoja; tällä hetkellä opetamme Raamattua englanniksi.)

 

________________________________________________

“Sinun sanasi on kokonaan totuus, ja kaikki sinun vanhurskaat päätöksesi pysyvät ikuisesti.” (Psalmi 119:160, Raamattu kansalle -käännös 2009)